2012. augusztus 15., szerda

~ Bevezető ~

Sziasztok! :))

Akik régebben olvassák a blogot és visszanéznek ide, látják, hogy ezt a részt lecseréltem. A blogolás közben szerzett tapasztalatok alapján úgy gondoltam, hogy ez a rész nem lett annyira fényes, szóval újraírom. :)

Aki pedig most jár itt először annak ez nem is igazán lényeges, inkább csak olvassa el a kis 'bevezetőmet'. :) Lehet, hogy a történet először sablonosnak tűnik, de érdemes belenézni, mert lehet, hogy valakinek így nem jön be elsőre, de szerintem olvasható a sztorim. :DDD Ha bármi kérdés/óhaj/sóhaj adódna nyugodtan írjatok, nem szokásom másokat megenni vagy megkóstolni. :D:)

5 lány. 5 fiú. Egy nyár. Elég egyértelműnek tűnik nem? De tényleg az is? Roxy, Tina, Liz, Mandy és Bii teljesen véletlenül 'botlanak bele' a One Directionbe, pedig eszük ágában se volt idén nyáron szerelembe esni. A nyarat úgy tervezték, hogy június-júliusban mindannyian melóznak és aztán augusztusban pedig egy nagy buli kíséretében elutaznak. De akkor ebből most tényleg szerelem lesz? Vajon kit kihez fűzik gyenge szálak, és ezt a másik fél is viszonozza? Egy biztos. Ez a nyár minden csak nem átlagos. 







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése