2013. március 8., péntek

I'm sorry

Tudom, hogy nagyon utáltok amiért nem hozok részt, de... Nem. Nem fogom megmagyarázni. Nem vagyok a legjobb passzban és tényleg nagyon sajnálom. Nem akarok magyarázkodni. Én is érzem, hogy elhanyagoltam a blogot. De most hétvégén nekiállok az új résznek, mivel most már megjött az ihlet. De akkor most jön a legfontosabb rész:

A következő fejez az első évad utolsó része. !!

Igazából már a fejemben összeállt a kép és ebben a részben az összes párral (sorrendben: Liz&Niall, Bii&Louis, Tina&Liam, Harry&Mandy és végül a legvégén Zayn&Roxy, bár ők majd kicsit összefolynak Harryvel és Mandyvel) lesz egy-egy rész, hogy lássátok, hogy éppen kiknek milyen a kapcsolatuk egymással. Igyekszem megdöbbentőre írni a végét, szóval remélem minél több véleményt kapok, hogy a tervem mennyire sikerült. :))

Most gondolom egy kérdés mindenkiben felmerült: Mikor jön a második évad?

Nos.. A második évad az első éved befejezése után szerintem egy-két hónappal jön. A második évadban nagyobb szerepet fog kapni Jake és Dave is valamint Nate is fel fog tűnni... Szóval higgyétek el, senkit nem akarok elszomorítani, de ha most folytatnám a blogot akkor csak elrontanám.
Szóval hamarosan érkezek a 35. fejezettel. Addig is remélem, hogy nem fogtok rám nagyon haragudni. :'))


Love The Way You Lie

2 megjegyzés:

  1. Szerintem beszélhetek mindenki nevében, ha azt mondom, hogy nem haragszunk ;) Nem hozol részt? Biztos meg van rá az okod, ami senkire sem tartozik, szóval nem kell bocsánatot kérned :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök, ha nem haragszotok, pedig meglenne rá az okotok ://
      a rész szombaton vagy vasárnap hozom, már a nagy része megvan, sietek.! :))

      Törlés