2013. március 23., szombat

Hello Again Old Life...

Sziasztok! :D
Mivel nem bírom ki ezért úgy gondoltam, hogy hozok nektek egy kis ízelítőt a második évadból és mesélek egy kicsit róla. 

Szóval a második évaddal a blog teljesen átformálódik, új kinézete lesz és valószínűleg a bejegyzések is máshogy fognak kinézni. (Pl. nem lesz a szemszöghöz berakva a megszokott kép, esetleg más betűtípus még pontosan nem tudom, ezek csak tervek.)
Valamint a történet is átformálódik. Igazából nem is olyan lesz, hogy teljesen függ az első évadtól, vagyis szerintem az is megértené a történetet aki esetleg eddig nem olvasta volna, de szükséges a történet első része is, mert lehet, hogy lesznek benne olyan apró dolgok amik az első évadban voltak. De ha valaki akarja felfoghatja úgy is, hogy ez egy másik sztori, mivel a történet hangulata is kicsit változik. Például különös titkok derülnek ki a szereplőkről, megtudjuk, hogy ki is pontosan Jake, akinek a második évadban elég jelentős szerepe van, hiszen több múltja van Roxyval mint azt gondolnánk... Remélem érthetően magyaráztam. :)
Nos, hogy belevezesselek titeket ebbe az új hangulatba hozok egy kis részletet. :))
xoxo.



2015.
-Szóval mi az a sürgős dolog amiért ilyen gyorsan ide kellett jönnöm? - vágódott le mellém a padra. - Már vagy 3 éve nem láttalak és akkor se voltál túl kedves. Pedig én előtte elég sok mindent elintéztem neked.
Teljesen sötét volt. Olyan éjfél körül lehetett. A parkban senki sem volt csak mi ketten. Egy farmer és egy fekete pulcsi volt rajtam a kapucnimat a fejemre húztam és a szőke hajam előreomlott a vállamra. Ő is hasonlóan nézett ki, csak neki egy szürke sapka volt a fején, a haja elől pedig fel volt zselézve, ami kilógott alóla.
-Szükségem van rád. - néztem rá komolyan. 
-Milyen értelembe? - vonta fel kérdőn a szemöldökét.
-Amiért 5 évvel ezelőtt összeismerkedtünk.
-Ugye most csak hülyéskedsz? - nevette el magát. - Úgy tudtam leszoktál. Sőt tudom, hogy leszoktál. Teljesen egyedül, senki sem kényszerített hanem te döntöttél úgy, hogy leteszed. Még rehabra se volt szükséged.
-Igen így volt. - bólintottam. - De már nem bírom tovább. Kell.
-Nem értelek. 
-Miért?
-Hallottam, hogy megint összejöttek. Hogy ott hagytad az egyetemet és azzal foglalkozol ami érdekel is. A fotózással. Az egyik legnagyobb divatcégnél vagy divatfotós. Az életed a lehető legjobb úton halad. Minek a cucc?
-Az csak a látszat. A fotózással nem biztos, hogy mindig sokra fogom vinni. Bármikor leválthatnak. Az pedig, hogy újra vele vagyok... Az mindent megváltoztatott. A barátaim elítéltek, mert nem bírják Őt. A pasijaikat választották helyettem. Most ott virítanak mellettük a díjátadókon én pedig egy Londoni lakásban csövezek a barátommal és igaz, hogy pénz elég van, de ki tudja, hogy meddig. És az, hogy újra Vele vagyok... Az csak visszahozta a régi énemet. Amihez ez is hozzátartozik. Szóval mond, hogy mennyit kérsz.
-Roxy, biztos, hogy ezt akarod?
-Igen. - mondtam határozottan. - És nem értem, hogy miért akarsz lebeszélni. Tudtommal neked ez csak jól jön.

-De mi régen barátok voltunk. És én gondolok rád. Nem akarom, hogy így legyen vége az...életednek. Te sokkal többre vagy képes. Most van egy barátod akit szeretsz és egy jó melód. Miért akarod ezt elrontani?
-Attól még mert vele járok, nem szeretem. - hajtottam le a fejem.
-Mi? - lepődött meg. - Azt hittem, hogy ti ketten... Tudod régen annyira jó páros voltatok...
-Ez már csak érdemből megy... - sóhajtottam. - Ismerem őt. Kihasznált. És tudom, hogy most is csak kihasznál, ugyanúgy, mint anno. 
-És te biztos, hogy nem érzel iránta semmit? - faggatott tovább.
-Én sose szerettem Dave-et. Egyetlen embert szerettem úgy igazán. De az már esélytelen. Azt teljesen elrontottuk. 
-Jajj tudom kiről van szó... - gondolkodott. - Őt nem ismertem, de láttam a kapcsolatotokat. És ő máshogy nézett rád mint Dave.
-Ne a múlttal foglalkozzunk már! - förmedtem rá. - Add már.
-Roxy, a drogok nem segítenek semmiben. 
-Csak egy kis 'boldogságporra' lenne szükségem.
Jake idegesen megrázta a fejét aztán pedig lerendeztük az üzletet.
Viszlát régi élet.
Viszlát szerelem.

Viszlát boldogság.
Örökre.
Hello újra boldogtalanság.
Hello újra drogok.
Hello újra régi Roxy, rég találkoztunk.

6 megjegyzés:

  1. Na ne! :OOO Roxy? Drog? Dave? Mivan?? :O És... és a többi lány már nincs Roxy-val? Ez nem igaz!! MegölleK! :DDDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. haha, akkor nem tudod meg a folytatást. nincs kinek megírni..:DDDDD

      Törlés
  2. Válaszok
    1. gyáá, már megvan a II/1. őszintén bevallom, de még rengeteg mindenen dolgozok a bloggal kapcsolatban. ://

      Törlés
  3. nem írod tovább már?:( annyira várom.:)

    VálaszTörlés